Interieurontwerper Delden

Zoek je een goede interieurontwerper in Delden?

Ben je op zoek naar een goede interieurontwerper in Delden of omgeving? Zoek jij een interieurontwerper die met jou meedenkt? Dan ben je bij Peppermint Interieuradvies aan het juiste adres. Peppermint maakt interieurontwerpen voor klanten uit Almelo, Hengelo, Oldenzaal, Enschede, Borne en nog veel meer. 

Jouw interieurontwerp voor een heldere prijs

Peppermint hanteert heldere prijzen en werkt aan de hand van pakketten interieuradvies. Zo kies je zelf het interieuradvies dat bij jou past en bepaal je dus ook zelf voor welk budget je een interieurontwerp laat maken. Dat kan een stylingplan zijn, maar ook een compleet interieurontwerp in 3D. Peppermint Interieuradvies is ontstaan vanuit een passie voor interieur en de overtuiging dat iedereen een mooi interieur verdient. Of je nu in een villa of in een flat woont. Peppermint Interieuradvies komt graag eens kennismaken bij jou thuis in Delden.

Waarom een interieurontwerper?

Mensen weten meestal heel goed wat ze mooi vinden. Maar toch blijkt dat het beeld dat zij voor ogen hadden, in de praktijk vaak niet zo uitpakt als dat zij dit in gedachten hadden. En dat is niet vreemd. Wanneer je niet werkt volgens een leidend interieurplan, loop je het risico dat je allemaal losse items kiest die geen mooi samenhangend interieur vormen. Of er worden keuzes gemaakt die de leefbaarheid en het praktische gebruik van de ruimte niet ten goede komen. Daarom is een interieurontwerper eigenlijk onmisbaar om jou te helpen de juiste keuzes te maken. Peppermint maakt als interieurontwerper een compleet interieurplan dat bij jou past. Peppermint Interieuradvies geeft advies in de omgeving van Enschede en dus ook in Delden. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Peppermint Interieuradvies

Stokersdorpweg 17
7532 PT Enschede
info@peppermintinterieuradvies.nl
06 – 42 80 68 87 (di, do, vr, za telefonisch bereikbaar)

Ja,

ik wil interieuradvies

 

Wil jij interieuradvies of heb je een andere vraag? Vul dan het contactformulier in. Je ontvangt snel een reactie terug. Bellen, mailen of een bericht sturen via WhatsApp mag natuurlijk ook!  

info@peppermintinterieuradvies.nl/
06 – 42 80 68 87

13 + 8 =