Tarieven

Pakketten interieuradvies

Peppermint Interieuradvies heeft diverse interieurpakketten samengesteld. Wel zo makkelijk. Je ziet meteen wat een interieuradvies kost en wat je kunt verwachten. Wat jouw interieurvraag ook is, Peppermint heeft altijd een passende oplossing. Kies zelf je pakket en Peppermint maakt met deze ingrediënten jouw ultieme woonrecept! Een recept waarmee jij zelf jouw interieurdroom waarmaakt.

juiste indeling meubeladvies a
kleur en sfeer stylingadvies a
compleet interieurplan in 2D a
Interieuradvies interieurplan 3D a

*Goed om te weten:

  • Genoemde tarieven gelden voor een ontwerp van één ruimte van gemiddelde grootte. De beoordeling van de omvang van deze ruimte zal ter plekke worden gedaan. Heb je hier vragen over? Bel of mail gerust.
  • Binnen 15 km vanaf Enschede (bezoekadres Peppermint Interieuradvies) worden geen reiskosten in rekening gebracht. Daarna bedraagt de reiskostenvergoeding € 0,30 per gereden km en 25,- per uur reistijd.
  • Een kennismakingsgesprek bij jou thuis is vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht. Je betaalt slechts bovengenoemde reiskostenvergoeding.
  • Mocht er buiten de adviesmomenten die in de offerte zijn opgenomen, behoefte zijn aan meer adviestijd? Dan zal dit aan de opdrachtgever worden doorberekend op basis van een uurtarief van € 75,- p/u.
  • Lees hier de  algemene voorwaarden die van toepassing zijn

Andere mogelijkheden

Interieuradvies op maat

Valt jouw interieurvraag niet in een van de standaard interieurpakketten? Geen probleem. Peppermint kijkt samen met jou welke ingrediënten het beste bij jouw interieurvraag passen en stelt een pakket samen, speciaal voor jou! Informeer naar de mogelijkheden via info@peppermintinterieuradvies.nl

Interieuradvies op maat

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau? Geef dan een cadeaubon voor interieuradvies! Of je nu een van de interieurpakketten kiest, of een kleine bijdrage voor een interieuradvies geeft. Elk bedrag is mogelijk. Je krijgt van Peppermint een feestelijk verpakte cadeaubon. Leuk om te geven. En nóg leuker om te krijgen!

Cadeaubon Peppermint Interieuradvies

Kleuradvies

Ben je blij met je huidige interieur, maar wil je graag een andere kleur op de wanden? Dan is een kleuradvies iets voor jou. Ik kom bij jou langs en maak een kleuradvies dat past bij jouw bestaande interieur. Ik werk het netjes voor je uit op papier en je ontvangt van mij kleurstalen. Zo kan de schilder (of jijzelf) gemakkelijk aan de slag. Vanaf 95,- euro.

Kleuradvies

Zakelijk interieurontwerp

Wil jij geen advies of interieurontwerp voor je woonhuis, maar voor bijvoorbeeld jouw kantoor, restaurant, wachtruimte of winkel? Een zakelijk interieuradvies kan natuurlijk ook. Informeer naar de mogelijkheden via  info@peppermintinterieuradvies.nl

Zakelijk interieuradvies