Tarieven

Compleet interieuradvies

Bij Peppermint krijg je altijd een zeer compleet interieuradvies.  Want Peppermint houdt niet van half werk. Zo weet je zeker dat jij alle informatie hebt om jouw droominterieur te realiseren. Of het nou gaat om kleurcodes, een verlichtingsplan, tekeningen voor maatwerk of een boodschappenlijst. Peppermint maakt een compleet interieurplan, op maat voor jou. Zo ben jij verzekerd van het beste eindresultaat!

juiste indeling meubeladvies a
Interieuradvies interieurplan 3D a

*Goed om te weten:

  • Genoemde tarieven gelden voor een ontwerp van een woonkamer van gemiddelde grootte, bestaande uit een eethoek en zithoek. De beoordeling van de omvang van deze ruimte zal ter plekke worden gedaan. Heb je hier vragen over of wil je weten wat andere ruimtes kosten? Bekijk de tarieven per ruimte. Of bel, mail of app gerust.
  • Binnen 15 km vanaf Enschede (bezoekadres Peppermint Interieuradvies) worden geen reiskosten in rekening gebracht. Daarna bedraagt de reiskostenvergoeding € 0,30 per gereden km en 50,- per uur reistijd.
  • Een kennismakingsgesprek bij jou thuis is vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht. Je betaalt slechts bovengenoemde reiskostenvergoeding.
  • Mocht er buiten de adviesmomenten die in de offerte zijn opgenomen, behoefte zijn aan meer adviestijd? Dan zal dit aan de opdrachtgever worden doorberekend op basis van een uurtarief van € 75,- p/u.
  • Lees hier de algemene voorwaarden die van toepassing zijn

Andere mogelijkheden

Zakelijk interieurontwerp

Wil jij geen advies voor je woonhuis, maar een interieurontwerp voor jouw bedrijf? Een zakelijk interieuradvies kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld voor jouw kantoor, restaurant, wachtruimte of winkel? Informeer naar de mogelijkheden via info@peppermintinterieuradvies.nl

Zakelijk interieuradvies

Interieuradvies op maat

Valt jouw interieurvraag niet in een van de standaard interieurpakketten? Geen probleem. Peppermint kijkt samen met jou welke ingrediënten het beste bij jouw interieurvraag passen en stelt een pakket samen, speciaal voor jou! Informeer naar de mogelijkheden via info@peppermintinterieuradvies.nl

Interieuradvies op maat

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau? Geef dan een cadeaubon voor interieuradvies! Of je nu een van de interieurpakketten kiest, of een kleine bijdrage voor een interieuradvies geeft. Elk bedrag is mogelijk. Je krijgt van Peppermint een feestelijk verpakte cadeaubon. Leuk om te geven. En nóg leuker om te krijgen!

Cadeaubon Peppermint Interieuradvies