Over Peppermint

>

Over mij

Ik ben Ellen Hilkhuijsen, oprichter van Peppermint Interieuradvies. Als klein meisje zat ik al aan de buis gekluisterd als er een woonprogramma op tv was. En als ik een ruimte binnenkwam, was ik die in mijn hoofd al aan het (her)inrichten. Ik kan dan ook echt genieten van een fijne sfeer en van een interieur dat in balans is.

Ik heb Communicatiewetenschap gestudeerd. Maar toch bleef die meisjesdroom kriebelen. Daarom startte ik in 2013 met een interieuropleiding. En in 2015 was Peppermint Interieuradvies een feit! Inmiddels heb ik al vele mooie projecten mogen doen. En daar word ik nog iedere dag blij van.

Met veel enthousiasme en passie voor het vak laat ik ook graag jouw interieurwens in vervulling gaan!

foto Ellen Peppermint Interieuradvies-400x300
foto Ellen Peppermint Interieuradvies-3-600x900

>

Weetjes

> Getrouwd met de leukste en mama van 2 boefjes (2017/2020) en 2 pluizige konijnen

> Dol op cappuccino en latte macchiato

> Ik hou van orde en overzicht, maar mijn bureau is meestal een creatieve chaos

> Bij het inparkeren moet de autoradio zachter. Geen idee waarom.

> Vanaf mijn vierde al een zwak voor schoenen. Is nooit meer overgegaan 🙂

> Ik kan echt genieten van een leuke serie. En natuurlijk van woonprogramma’s! Liefst vanaf de bank inclusief dekentje, cappuccino en chocola. 

Mijn missie

Iedereen verdient een fijn interieur. Of je nu in een compact appartement woont, of in een ruime villa. Van elke ruimte kun je een mooie en prettige ruimte maken. Een ruimte die bij jou past. Bij wie jij bent. Bij hoe je leeft. En bij wat jij graag doet. Hoe die ruimte eruit ziet, dat is voor iedereen anders. Daarom ga ik graag de uitdaging aan om een interieur te ontwerpen, speciaal voor jou. Een interieur dat elke dag aanvoelt als een cadeautje.