Interieuradvies Delden

Een interieuradvies dat bij jou past

Ben je op zoek voordelig en goed interieuradvies in Delden of omgeving? Zoek jij een interieurontwerper die met jou meedenkt? Dan ben je bij Peppermint Interieuradvies aan het juiste adres. Peppermint Interieuradvies maakt interieurontwerpen voor klanten uit Delden, Borne, Oldenzaal, Enschede, Almelo, Haaksbergen, Hengelo en omgeving. 

Waarom een interieurontwerper inschakelen?

Mensen weten meestal heel goed wat ze mooi vinden. Maar toch blijkt dat het beeld dat zij voor ogen hadden, in de praktijk vaak niet zo uitpakt als dat zij dit in gedachten hadden. En dat is niet vreemd. Wanneer je niet werkt volgens een leidend interieurplan, loop je het risico dat je allemaal losse items kiest die geen mooi samenhangend interieur vormen. Of er worden keuzes gemaakt die de leefbaarheid en het praktische gebruik van de ruimte niet ten goede komen. Daarom is een interieurontwerper eigenlijk onmisbaar om jou te helpen de juiste keuzes te maken. Peppermint maakt als interieurontwerper een compleet interieurplan dat bij jou past. Peppermint Interieuradvies geeft advies in de omgeving van Delden. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Heldere prijzen voor jouw interieuradvies

Peppermint hanteert heldere prijzen en werkt aan de hand van pakketten interieuradvies. Zo kies je zelf het interieuradvies dat bij jou past en bepaal je dus ook zelf voor welk budget je een interieurontwerp laat maken. Dat kan een stylingplan zijn, maar ook een compleet interieurontwerp in 3D. Peppermint is ontstaan vanuit een passie voor interieur en de overtuiging dat iedereen een mooi interieur verdient. Of je nu in een villa of in een flat woont.  

Interieuradvies Delden en omgeving

Woon jij in Delden of omgeving en kun jij wel wat interieuradvies gebruiken? Kijk dan eens welke interieurpakketten Peppermint aanbiedt. Voor een scherpe prijs krijg je een interieurplan van een of meerdere ruimtes naar keuze. Of je nu je woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer of studeerkamer wilt aanpakken.Wat jouw interieurvraag of budget ook is. Voor iedereen is een mooi en persoonlijk interieur te realiseren. Woon je in Delden of omgeving, neem dan gerust contact op voor een offerte of vrijblijvende kennismaking met Peppermint Interieuradvies.

Peppermint Interieuradvies

Stokersdorpweg 17
7532 PT Enschede
info@peppermintinterieuradvies.nl
06 – 42 80 68 87 (di, do, vr, za telefonisch bereikbaar)

Ja,

ik wil interieuradvies

 

Wil jij interieuradvies of heb je een andere vraag? Vul dan het contactformulier in. Je ontvangt snel een reactie terug. Bellen, mailen of een bericht sturen via WhatsApp mag natuurlijk ook!  

info@peppermintinterieuradvies.nl/
06 – 42 80 68 87

1 + 3 =