Interieuradvies Oldenzaal

Interieuradvies nodig in Oldenzaal?

Zoek je interieuradvies in Oldenzaal of omgeving? Dan is Peppermint Interieuradvies iets voor jou! Peppermint biedt advies, ontwerp en styling op maat. Je krijgt een praktisch plan dat perfect past bij jouw wensen.

Geen standaard interieurontwerpen

Jij bent uniek, dus ieder interieurontwerp is ook uniek. Dat is het uitgangspunt. Iedereen heeft namelijk een andere smaak, andere wensen, andere leefstijl en andere behoeften. Daar past een standaard interieurontwerp niet bij.

Een interieur dat past als een jas

Het kan best spannend zijn om de inrichting uit te besteden. Het is tenslotte jouw persoonlijke leefomgeving. Maar door de werkwijze die Peppermint hanteert, krijg jij een interieur dat past als een jas. Ik kom langs voor een uitgebreide intake en vraag goed door. En door mijn ervaring kan ik jouw wensen als geen ander omzetten in een interieur waar jij blij van wordt.

Helder over kosten

Als je interieuradvies gaat inwinnen, dan wil je weten wat het kost. Daarom is Peppermint helder over prijzen. Kijk op de pagina tarieven voor meer informatie. En heb jij een specifieke interieurvraag? Dan ontvang je gewoon een offerte op maat.

Meubels met korting

Peppermint kan een deel van de producten uit het interieurplan met korting voor jou inkopen. Dat is aantrekkelijk. Want zo verdien je gemakkelijk de investering in een interieuradvies weer terug.

Duidelijk en praktisch interieurplan

Jij krijgt een praktisch interieurplan waarin alle keuzes uitgebreid staan uitgetekend en beschreven. Dit wordt jouw handleiding om het interieuradvies uit te voeren. Van verfkleuren tot materiaalnamen en van afmetingen tot lichtplan. Alles wat jij moet weten staat er in.

Handige boodschappenlijst

Als je dat wilt, dan voegt Peppermint een handige shoppinglijst toe aan jouw interieuradvies. Die krijg je op papier, maar ook digitaal met de bijbehorende productlinks. Zo kun je vanuit jouw luie stoel het interieur bij elkaar shoppen.

Eén vast aanspreekpunt

Ik (Ellen) kom persoonlijk bij jou langs om uitgebreid kennis te maken. En ik blijf ook jouw aanspreekpunt tijdens het hele proces. Zo weet je zeker dat de communicatie snel en soepel verloopt.

Interieuradvies in Oldenzaal en omgeving

Zoek je interieuradvies in Oldenzaal? Dan ben je bij Peppermint Interieuradvies aan het juiste adres. Peppermint werkt door heel Twente. Het is handig om iemand in te schakelen die in de buurt zit. Zo ben je geen geld kwijt aan onnodige reiskosten en blijven de lijntjes kort. Dus woon jij in de Oldenzaal of omgeving? Plan dan nu een kennismaking in voor interieuradvies.

Interieurprojecten

Interieurontwerper woonkamer Enschede
Interieuradviseur Neede woonkamer front
interieurontwerp bungalow De Lutte keuken

Peppermint Interieuradvies

Stokersdorpweg 17
7532 PT Enschede
info@peppermintinterieuradvies.nl
06 – 42 80 68 87 (di, do, vr, za telefonisch bereikbaar)