Interieuradvies Enschede

Interieuradvies nodig in Enschede?

Op zoek naar interieuradvies in Enschede of omgeving? Dan helpt Peppermint Interieuradvies jou graag. Bij Peppermint kun je terecht voor interieuradvies, interieurontwerp en interieurstyling. Peppermint maakt praktische interieurplannen met alle informatie die jij nodig hebt voor jouw droominterieur.

Een interieuradvies dat perfect bij jou past

Een interieuradvies dat perfect bij jou past. Dat wil je natuurlijk graag. En zo hoort het ook te zijn. Ik werk niet met een concept ontwerp, maar ga meteen uit van het perfecte plaatje. Dat klinkt misschien spannend. Oeh, wat als ik het nou niet mooi vind? Maar maak je daar geen zorgen over. Ik werk al sinds 2015 volgens een vaste werkwijze waarbij ik jou en jouw wensen goed leer kennen. En deze werkwijze heeft zich keer op keer bewezen.

Altijd helder over prijzen

Interieuradvies vragen kan best spannend zijn. Iemand anders die met jouw interieur aan de slag gaat. Dan is het wel zo fijn dat je weet wat het gaat kosten. Ik ben daarom altijd helder over prijzen. Je vindt ze ook onder tarieven. En staat jouw specifieke vraag er niet tussen? Dan krijg je gewoon een offerte op maat.

Aantrekkelijke inkoopkorting voor jou

Een deel van de producten uit het interieurplan kan ik voor jou inkopen. Dat levert jou een aantrekkelijke korting op. Hoe fijn is dat? De investering voor een interieuradvies levert jou dus niet alleen jouw ideale interieur op, maar bespaart ook nog eens geld!

Een praktisch interieurplan waarmee jij zelf aan de slag kunt

Het interieuradvies en -ontwerp bundel ik samen in een praktisch interieurplan waarmee jij zelf aan de slag kunt. In dit boekje staat alles duidelijk beschreven, uitgetekend en geïllustreerd met afbeeldingen. Dit is jouw naslagwerk en je zult het er vaak bij pakken als je aan de slag gaat met de uitvoering van het plan.

Eén aanspreekpunt

Je hebt altijd rechtstreeks contact met mij (Ellen). Zo heb je één aanspreekpunt en verloopt de communicatie altijd soepel. Persoonlijk contact vind ik belangrijk, dus ik kom graag thuis kennismaken. En je mag me altijd appen met een vraag. Lekker makkelijk en snel.

Handige shopping list met interieurproducten

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, voeg ik graag een handige shopping list met interieurproducten toe. Die zit bij jouw interieurplan. Bovendien krijg je deze ook nog digitaal, met de rechtstreekse productlinks erbij. Superhandig dus, want zo shop jij jouw interieur vanaf je luie stoel bij elkaar.

Persoonlijk interieuradvies Enschede

Persoonlijk interieuradvies op maat in Enschede of omgeving. Dat is waar Peppermint voor staat. Ik kom graag bij jou thuis kennismaken en vind persoonlijk contact belangrijk. Dus is het handig dat je in de omgeving van Enschede woont. Zo blijven de lijntjes kort en ben jij weinig geld kwijt aan onnodige reiskosten. Woon je in Hengelo, Oldenzaal, Borne, Haaksbergen, Delden, Almelo, Wierden of omgeving? Dan kom ik graag langs voor interieuradvies.

Peppermint Interieuradvies

Stokersdorpweg 17
7532 PT Enschede
info@peppermintinterieuradvies.nl
06 – 42 80 68 87 (di, do, vr, za telefonisch bereikbaar)