Interieur stylist in Enschede

Ben je op zoek naar een interieurstylist in Enschede?

Zoek je een persoonlijke interieurstylist voor jouw woning in of om Enschede? Peppermint Interieuradvies, Interieurontwerp en Styling helpt je graag! We starten met een uitgebreide kennismaking. Zo krijgen we een goed beeld van jouw interieurwensen. Die vormen de basis voor het advies. Vervolgens gaat Peppermint aan de slag met jouw interieurontwerp. Peppermint maakt een compleet uitgewerkt interieurplan. Dat kan zelfs met een shopping list. Met dit interieuradvies op zak kun je zelf aan de slag!

Waarom een interieurstylist inschakelen?

Een interieurstylist helpt jou om een samenhangd interieur te maken dat bij jou past. Mensen weten meestal heel goed wat ze mooi vinden. Maar toch blijkt dat het beeld dat zij voor ogen hadden, in de praktijk vaak niet zo uitpakt als dat zij dit in gedachten hadden. En dat is niet vreemd. Wanneer je niet werkt volgens een leidend interieurplan, loop je het risico dat je allemaal losse items kiest die geen mooi samenhangend interieur vormen. Daarom is een interieur stylist eigenlijk onmisbaar om jou te helpen de juiste keuzes te maken.

Waarom Peppermint Interieuradvies?

• Persoonlijk contact
• Ervaren interieurontwerper
• Interieurontwerpen in iedere woonstijl
• Als je kiest voor de wow-factor in jouw interieur!
• Interieuradvies pakketten
• Shopping list

Interieurstylist in Enschede

Ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden van een interieurstylist voor jou? Woon je in Enschede of omgeving en kun je wel wat hulp gebruiken bij de inrichting van jouw huis? Laten we kennismaken. Dan laten we jou de mogelijkheden van een interieuradvies zien. Of je nu een stylingadvies wilt, of een compleet uitgewerkt 3D interieurontwerp. Alles is mogelijk. Maak een afspraak met jouw persoonlijke interieurstylist voor een interieuradvies op maat!

Peppermint Interieuradvies

Stokersdorpweg 17
7532 PT Enschede
info@peppermintinterieuradvies.nl
06 – 42 80 68 87 (di, do, vr, za telefonisch bereikbaar)

Ja,

ik wil interieuradvies

 

Wil jij interieuradvies of heb je een andere vraag? Vul dan het contactformulier in. Je ontvangt snel een reactie terug. Bellen, mailen of een bericht sturen via WhatsApp mag natuurlijk ook!  

info@peppermintinterieuradvies.nl/
06 – 42 80 68 87

11 + 12 =