Interieuradvies Hengelo

Interieuradvies in Hengelo nodig?

Op zoek naar interieuradvies in Hengelo of omgeving? Dan ben je bij Peppermint Interieuradvies aan het juiste adres. Bij Peppermint kun je terecht voor interieuradvies, interieurontwerp en interieurstyling. Alles wat jij nodig hebt voor jouw droominterieur.

Interieuradvies dat perfect bij jou past

Mijn doel is om een interieuradvies te geven dat precies bij jou past. Ik werk niet met conceptontwerpen, maar richt me meteen op het ideale plaatje voor jou. Dit kan misschien spannend lijken – wat als het niet naar jouw smaak is? Maar maak je geen zorgen. Sinds 2015 hanteer ik een werkwijze waarbij ik jou en je wensen goed begrijp. En deze aanpak heeft zich iedere keer weer bewezen.

Transparant over kosten

Interieuradvies inwinnen kan best spannend zijn. Iemand anders die aan de slag gaat met jouw interieur. Dan is het wel zo fijn dat je vooraf weet wat het kost. Je kunt prijzen vinden onder tarieven. Staat jouw specifieke vraag er niet tussen? Dan ontvang je gewoon een prijsvoorstel op maat.

Voordelige inkoopmogelijkheden voor jou

Een deel van de producten die ik voorstel in het interieurplan kan ik voor jou aanschaffen met een aantrekkelijke korting. Fijn toch? Een investering in interieuradvies betekent dus niet alleen werken aan jouw droominterieur, maar het bespaart je ook nog eens geld!

Een praktisch plan om zelf mee aan de slag te gaan

Ik bundel het interieuradvies en -ontwerp in een handig interieurplan dat jou helpt om zelf aan de slag te gaan. Dit document bevat duidelijke beschrijvingen, tekeningen en afbeeldingen. Het wordt jouw naslagwerk. En die ga je er vaak bij pakken tijdens de uitvoering van het plan.

Directe communicatie met één contactpersoon

Je hebt altijd direct contact met mij, Ellen. Zo heb je één aanspreekpunt en verloopt de communicatie soepel. Persoonlijk contact vind ik belangrijk, daarom kom ik graag bij jou thuis voor een kennismaking. En bij vragen, mag je me gewoon een bericht sturen via WhatsApp. Lekker gemakkelijk en snel.

Handige boodschappenlijst

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, voeg ik graag een handige boodschappenlijst toe. Daarin staan de interieurproducten uit jouw interieurplan. Deze lijst wordt zowel fysiek als digitaal verstrekt. En je krijgt hierbij ook de directe links naar de producten. Zo kun jij jouw interieur gemakkelijk vanuit je luie stoel bij elkaar shoppen.

Persoonlijk interieuradvies in de regio Hengelo

Peppermint staat voor persoonlijk interieuradvies in Hengelo en omstreken. Ik kom graag bij je langs voor een kennismaking, want persoonlijk contact vind ik belangrijk. Daarom is het handig als je in de buurt van Hengelo woont. Zo blijven de communicatielijnen kort en hoef je niet veel geld uit te geven aan reiskosten. Dus woon je in Hengelo, Oldenzaal, Borne, Haaksbergen, Delden, Almelo, Wierden of in de omgeving? Dan kom ik graag bij je langs voor interieuradvies.

Peppermint Interieuradvies

Stokersdorpweg 17
7532 PT Enschede
info@peppermintinterieuradvies.nl
06 – 42 80 68 87 (di, do, vr, za telefonisch bereikbaar)