Peppermint Interieuradvies

Interieuradvies Haaksbergen

Woon jij in Haaksbergen of omgeving en ben je op zoek naar interieuradvies? Schakel dan Peppermint Interieuradvies in. Peppermint maakt interieurontwerpen voor klanten uit Haaksbergen, Hengelo, Oldenzaal, Enschede, Borne, Almelo, Delden en omgeving.

Waarom een interieurontwerper?

Mensen weten meestal heel goed wat ze mooi vinden. Maar toch blijken interieurkeuzes in de praktijk vaak niet zo uit te pakken als dat je had gewild. Een interieuradvies helpt je een samenhangend geheel te maken van de dingen die je mooi vindt. Ook denkt een interieurontwerper mee over het praktische gebruik van de ruimte. Zo voorkom je miskopen. En je verdient het geld van een interieuradvies altijd terug.

Persoonlijk interieuradvies voor een scherpe prijs

Peppermint Interieuradvies is ontstaan vanuit een passie voor interieur. Of je nu in een villa of in een flat woont. Iedereen verdient een mooi interieur. Je huis is je persoonlijke leefomgeving waar jij je als bewoner thuis moet voelen. Daarom komt Peppermint Interieuradvies altijd thuis langs voor een persoonlijke kennismaking. Tijdens die kennismaking leert Peppermint de stijl en wensen van de bewoners kennen en kijken we samen welke van de voordelige interieurpakketten daarbij past. Een interieuradvies op maat is natuurlijk ook mogelijk.

Interieuradvies in Haaksbergen en omgeving

Woon jij in Haaksbergen of omgeving? En kun je wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van je huis? Of je nu je woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer of studeerkamer wilt aanpakken. Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking met Peppermint Interieuradvies.

Peppermint Interieuradvies

Ellen Groothuis Peppermint Interieuradvies Enschede Hengelo Oldenzaal Almelo Borne Delden HaaksbergenStokersdorpweg 17
7532 PT Enschede
info@peppermintinterieuradvies.nl
06 – 37 28 51 69 (dinsdag, donderdag en vrijdag telefonisch bereikbaar)

Interieur | Inspiratie | Peppermint | Pinterest

Interieur | Inspiratie | Peppermint |Facebook

instagram-zwartwit-logo_Peppermint Interieuradvies Enschede

Heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie, een offerte of het maken van een afspraak. Dan neemt Peppermint Interieuradvies zo spoedig mogelijk contact op. (Lees hier de privacy-verklaring)

Hartelijke groet,

Ellen Hilkhuijsen-Groothuis

Peppermint Inspiratie interieur

Veel woongeluk!