Peppermint Interieuradvies

Werkwijze

Werk je met Peppermint Interieuradvies, dan weet je van tevoren waar je aan toe bent. Een helder verhaal. Zonder verrassingen. We brengen eerst samen jouw wensen in kaart en kijken dan welk interieuradviespakket het beste bij jou past. Blijkt tijdens de kennismaking dat jouw vraag buiten een van deze pakketten valt, dan krijg je gewoon een offerte op maat. Geen probleem. En altijd voordelig. Want een goed interieuradvies hoeft niet duur te zijn. Lees hieronder meer over de werkwijze van Peppermint Interieuradvies.

Peppermint maakt het interieurrecept. Jij maakt jouw woondroom waar!

Kennismakingsgesprek

Vanaf interieurpakket II maken we, telefonisch of per e-mail, een afspraak voor een kennismaking bij jou thuis. We spreken jouw wensen en eisen door en ik bekijk de mogelijkheden van de ruimte(s). Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend.

Tijdens de kennismaking wil ik graag inzicht krijgen in:

  • Wie zijn de bewoners/gebruikers?
  • Voor welke ruimte is advies gewenst en hoe ziet deze eruit?
  • Hoe wordt de betreffende ruimte gebruikt?
  • Wat is de aard van het gewenste advies? Bv. kleur, meubels, indeling etc.
  • Wat zijn de (specifieke) wensen en eisen die de bewoners stellen aan de ruimte?
  • Wat is de smaak en stijl van de bewoners? (Om een goed beeld te krijgen van smaak en stijl, is het handig om voorafgaand aan de kennismaking alvast afbeeldingen te verzamelen van interieurs en/of meubels die je aanspreken. Kijk ook eens bij woonstijlen of je jouw eigen stijl herkent.).

Offerte

Na de kennismaking ontvang je van mij een offerte op basis van hetgene dat is besproken. Zodra deze akkoord is, ga ik aan de slag met jouw woonrecept!

Ontwerp

Als ik de input heb ontvangen, dan ga ik bezig met het ontwerp, zoals weergegeven in de offerte. Ik maak een praktisch, concreet en visueel uitgewerkt voorstel waarmee je zelf aan de slag kunt om jouw interieur samen te stellen.

Interieurontwerp Peppermint InterieuradviesPresentatie

Zodra de offerte akkoord is gegeven, plannen we al meteen een afspraak in voor de presentatie van het interieurplan bij jou thuis. Zo weet je meteen wanneer jouw interieurplan klaar zal zijn. Tijdens de presentatie neem ik je mee in jouw nieuwe interieur en geef ik uitleg en tips over hoe je hiermee aan de slag kunt. Heb je gekozen voor een 3D-plan? Dan krijg je zelfs de mogelijkheid om in 3D door je huis te ‘lopen’.

Uitvoering

Aan de hand van het interieurplan heb je een praktisch document waarmee je zelf aan de slag kunt. Indien gewenst, voeg ik aan het plan ook een boodschappenlijst toe. Zo hoeft je niet meer uren rond te dwalen op woonboulevards, maar heb je snel jouw interieur bij elkaar geshopt.

Bekijk bij pakketten welk interieuradvies bij jou past.
Of stuur een mail naar info@peppermintinterieuradvies.nl