Werkwijze

01

Kennismaking

Eerst maken we een afspraak voor een kennismaking bij jou thuis. Ik neem altijd ruim de tijd voor de kennismaking. Dan kunnen we niet alleen kijken of het klikt, maar zo leer ik jou ook kennen als gebruiker van de ruimte(s). Tijdens de kennismaking wil ik graag inzicht krijgen in:

• Hoe ziet de ruimte eruit?
• Wat is jouw leefstijl?
• Hoe wil jij de ruimte gaan gebruiken?
• Waar wil je graag interieuradvies voor? (kleur, meubels, indeling etc.)
• Wat is jouw smaak en stijl? (Om een goed beeld te krijgen van jouw smaak en stijl, is het handig om voorafgaand aan de kennismaking alvast afbeeldingen te verzamelen van interieurs en/of meubels die jou aanspreken).

kennismaking
Offerte interieuradvies
02

Offerte

Na de kennismaking ontvang je van mij een prijsopgave op basis van jouw interieurwensen. Valt jouw interieurvraag niet in een van de standaard interieurpakketten, dan krijg je een offerte op maat. Zodra deze akkoord is, ga ik aan de slag met jouw persoonlijke interieurrecept. We prikken dan ook al meteen een datum voor de presentatie van het plan. Dan kun je daar alvast naar uitkijken!

03

Interieurplan en interieurontwerp

Als ik de input heb ontvangen, dan ga ik bezig met het interieuradvies. Ik maak een praktisch, concreet en visueel uitgewerkt interieurontwerp en interieurplan waarmee je zelf aan de slag kunt om jouw interieur samen te stellen. 

interieurplan
Presentatie interieurontwerp
04

Presentatie

De presentatie van het nieuwe interieur vindt plaats bij jou. Tijdens de presentatie neem ik je mee in jouw nieuwe interieur en geef ik uitleg en tips over hoe je hiermee aan de slag kunt. Heb je gekozen voor een 3D interieurontwerp? Dan krijg je zelfs de mogelijkheid om in 3D door de ruimte te ‘lopen’.

05

Uitvoering

Met het interieurplan heb je een praktisch document waarmee je zelf aan de slag kunt. Indien gewenst, voeg ik aan het interieuradvies ook een boodschappenlijst toe. Zo hoeft je niet meer uren rond te dwalen op woonboulevards, maar heb je snel jouw interieur bij elkaar geshopt. Bekijk bij tarieven welk type interieuradvies bij jou past.

stylingadvies