Werkwijze

Peppermint Interieuradvies werkt zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Ga jij nieuwbouwen, verbouwen of je woning restylen? Dan help ik jou graag. En als je een interieurontwerp wilt voor jouw kantoor, winkel, restaurant of wachtruimte, dan kun je ook bij Peppermint terecht.

Interieuradvies en -ontwerp voor particulieren

Al sinds 2015 heb ik vele klanten blij gemaakt met een nieuw interieur in huis. Daarbij denk ik mee tot aan de laatste details. Ook degene waar jij zelf nog niet bij stil had gestaan. Ik vraag jou tijdens de kennismaking de oren van je hoofd. En daarna ontwerp ik een interieur dat perfect aansluit bij jouw smaak en wensen. Hoe fijn is dat? Geen keuzestress meer voor jou, maar een doordacht plan waarmee je aan de slag kunt.

Interieuradvies en -ontwerp voor bedrijven

Peppermint is begonnen als interieurontwerper voor de particuliere markt. Maar tegenwoordig maak ik ook interieurontwerpen voor zakelijke projecten. Hierbij komt mijn marketing- en communicatieachtergrond goed van pas. Bij iedere ruimte vraag ik mij af: wat is het doel van deze ruimte? Welke doelgroep komt hier? Welke beleving willen we neerzetten? En sluit het aan bij de identiteit van het bedrijf?

Stappenplan interieuradvies:

01

Kennismaking

Ik kom altijd eerst bij jou langs voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is vrijblijvend. Zo kunnen we kijken of het klikt. En wat ik voor jou kan betekenen. Ik neem hier altijd ruim de tijd voor. En ik vraag jou ook om alvast afbeeldingen te verzamelen van interieurs die jou aanspreken. Want ik probeer al tijdens de kennismaking zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Dat scheelt namelijk een extra afspraak en scheelt jou dus weer in de kosten.

kennismaking
Offerte interieuradvies
02

Offerte

Na de kennismaking ontvang je van mij een prijsopgave op basis van jouw interieurwensen. Heb jij interieuradvies nodig voor jouw woning? Kijk dan alvast op de pagina tarieven voor een prijsindicatie. Valt jouw interieurvraag niet in een van de standaard interieurpakketten? Dan krijg je gewoon een prijsopgave op maat. Heb jij interieuradvies nodig voor jouw bedrijf? Dan ontvang je altijd een offerte op maat.

03

Interieurplan en interieurontwerp

Zodra de offerte akkoord is, plan ik jouw interieuradvies in. We prikken dan ook al meteen een datum voor de presentatie van het advies. Dan kun je daar alvast naar uitkijken!

Het interieuradvies bestaat uit een interieurplan en een interieurontwerp (naar wens in 2D of 3D). Het interieurplan is een praktisch en concreet document waar alles in staat beschreven wat jij moet weten om zelf jouw interieur te (laten) realiseren. Dit kun jij zelf doen, of met de hulp van vaklieden.

interieurplan
Presentatie interieurontwerp
04

Presentatie

De presentatie van het interieuradvies vindt plaats bij jou thuis of op kantoor. Tijdens deze presentatie neem ik je mee in jouw nieuwe interieur en geef ik uitleg en tips over hoe je hiermee aan de slag kunt. Heb je gekozen voor een 3D interieurontwerp? Dan krijg je zelfs de mogelijkheid om in 3D door de ruimte te ‘lopen’. Ook bespreken we stapsgewijs het interieurplan, zodat alles duidelijk is.

05

Uitvoering

Met het interieurplan heb je een praktisch document waarmee je zelf aan de slag kunt. Indien gewenst, voeg ik er zelfs een boodschappenlijst toe. Super handig. Want zo hoeft je niet meer uren rond te dwalen bij interieurzaken en heb je jouw interieur snel bij elkaar geshopt. Doordat het plan zo compleet is uitgewerkt, is projectbegeleiding in de praktijk niet nodig. Maar mocht je toch een vraag hebben, dan blijf ik na de presentatie van het interieurplan natuurlijk gewoon bereikbaar.

stylingadvies