Disclaimer

De op deze website getoonde informatie is door Peppermint Interieuradvies met veel zorg en aandacht samengesteld. Toch is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Peppermint Interieuradvies kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat door het gebruik van de site of de informatie die erop staat. Peppermint Interieuradvies behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site te wijzigen zonder kennisgeving hierover.

Peppermintinterieuradvies.nl is eigendom van Peppermint Interieuradvies. Het is niet toegestaan om logo, woordmerk, beelden of teksten hiervan openbaar te maken, te kopiëren, te verveelvoudigen of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Peppermint Interieuradvies.

Bepaalde verwijzingen in deze website leiden je naar websites van derden, waar Peppermint Interieuradvies geen controle over heeft. Peppermint Interieuradvies draagt en aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor informatie via die andere bronnen.

Peppermint Interieuradvies is niet aansprakelijk voor informatie die door gebruikers van de website via internet wordt verzonden.