stylist Wierden

Interieuradvies, interieurontwerp en interieurstyling

Peppermint Interieuradvies

Wil je aan de slag met jouw interieur, maar kom je er zelf niet helemaal uit? Peppermint Interieuradvies helpt je graag! Kies een interieurpakket dat bij jou past. Je krijgt een persoonlijk interieuradvies waarmee je zelf aan de slag kunt! Alles is mogelijk. Of het nu gaat om interieuradvies, interieurontwerp of interieurstyling.

Stylist Wierden

Stylist Wierden

Ben je op zoek naar een stylist in Wierden voor jouw woning? Peppermint Interieuradvies staat voor je klaar. Ik werk in heel Twente, dus ik help jou graag met de inrichten van jouw huis in of rondom Wierden. We beginnen met een uitgebreide kennismaking, zodat ik een goed beeld krijg van jouw interieurwensen. Die vormen de basis voor het advies. Vervolgens ga ik aan de slag met een compleet interieurontwerp en interieurplan. Daar staat alles in wat jij moet weten voor de styling van jouw huis.

Waarom een stylist?

Waarom zou je een stylist inschakelen? Ik kan je helpen om een ​​interieur te creëren dat perfect past bij jouw smaak, wensen en behoeften. Vaak weten mensen heel goed wat ze mooi vinden, maar blijkt het in de praktijk toch anders uit te pakken. Zonder een leidend interieurplan loop je het risico dat je losse items kiest die geen mooi geheel vormen. Als jouw stylist help ik met het maken van de juiste keuzes. Zo bespaar je tijd, geld en energie. En je hoeft niet meer bang te zijn voor miskopen.

Meer dan een stylist

Maar ik ben niet alleen een stylist, ik heb ook een opleiding Binnenhuisarchitectuur afgerond. Dat betekent dat ik verder kijk dan alleen accessoires en mooie meubels. Ik houd ook rekening met de praktische aspecten van de ruimtes. Hoe kunnen we de ruimte optimaal benutten? Welke looproutes werken het beste? Moet de draairichting van de deur misschien andersom? Heb je behoefte aan extra opbergruimte? Al deze factoren zijn van invloed op een fijn interieur. En ik zorg ervoor dat alle puzzelstukjes samenvallen tot een harmonieus geheel dat perfect bij jou past.

Waarom kiezen voor Peppermint Interieuradvies?

Als je kiest voor Peppermint Interieuradvies, dan kies je voor een stylist met ervaring. Al sinds 2015 heb ik de mooiste interieurs mogen ontwerpen. Ik ga voor een persoonlijke aanpak. Ik wil jou goed leren kennen. En daarom gaat er altijd een uitgebreide kennismaking vooraf aan een stylingplan. Ik kan interieurontwerpen maken in diverse woonstijlen en ik zorg ervoor dat jouw interieur de wow-factor krijgt die het verdient! Verder ben ik helder over de prijzen. En ik bied een superhandige boodschappenlijst aan. Als stylist denk ik met jou mee hoe jij in Wierden jouw droominterieur kunt creëren.

Peppermint: jouw stylist in Wierden

Ben je klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen? Als stylist in Twente (en dus ook Wierden) ben ik er voor jou! Laten we een afspraak maken voor een interieuradvies op maat, of je hebt nu een stylingadvies of een compleet 3D interieurontwerp. Bekijk alvast mijn portfolio en de tarieven, en neem contact met mij op. Ik kijk ernaar uit om je te helpen!

juiste indeling meubeladvies a
Interieuradvies interieurplan 3D a

Interieurprojecten

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens rond tussen interieurprojecten die Peppermint Interieuradvies heeft uitgevoerd.

Interieurontwerper woonkamer Enschede
totaal interieurontwerp villa Wierden
interieurontwerp bungalow De Lutte keuken