Interieur stylist Enschede

Hulp nodig van een interieur stylist in Enschede?

Zoek je een interieur stylist in Enschede of omgeving? Dan ben je bij Peppermint Interieuradvies aan het juiste adres. Een stylist helpt je om meer sfeer en eenheid te brengen in je huidige interieur. Dat kan door andere meubels, of een andere indeling. Maar ook door het gebruik van kleuren en accessoires.

Persoonlijk interieuradvies van een stylist

Een goede interieurstylist helpt je om van je huis jouw thuis te maken. Om je thuis te voelen in je interieur is het belangrijk dat een stylist uitgaat van jou als bewoner. Wat is jouw woonstijl en smaak en hoe gebruik je de ruimte? Om dit in kaart te brengen, komt Peppermint Interieuradvies altijd bij jou thuis in Enschede voor een uitgebreide kennismaking.

Een interieurstylist in Enschede die met je meedenkt

Woon je in Enschede en zoek jij een interieur stylist die met je meedenkt? Iemand die rekening houdt met jouw persoonlijke smaak en wensen? Dan ben je bij Peppermint Interieuradvies aan het juiste adres. Bekijk dan de verschillende interieurpakketten onder tarieven, of neem contact op voor een afspraak.

Peppermint Interieuradvies

Stokersdorpweg 17
7532 PT Enschede
info@peppermintinterieuradvies.nl
06 – 42 80 68 87 (di, do, vr, za telefonisch bereikbaar)

Ja,

ik wil interieuradvies

 

Wil jij interieuradvies of heb je een andere vraag? Vul dan het contactformulier in. Je ontvangt snel een reactie terug. Bellen, mailen of een bericht sturen via WhatsApp mag natuurlijk ook!  

info@peppermintinterieuradvies.nl/
06 – 42 80 68 87

13 + 4 =