interieurstylist Wierden

Interieuradvies, interieurontwerp en interieurstyling

Peppermint Interieuradvies

Wil je aan de slag met jouw interieur, maar kom je er zelf niet helemaal uit? Peppermint Interieuradvies helpt je graag! Kies een interieurpakket dat bij jou past. Je krijgt een persoonlijk interieuradvies waarmee je zelf aan de slag kunt! Alles is mogelijk. Of het nu gaat om interieuradvies, interieurontwerp of interieurstyling.

Interieurstylist Wierden

Ben je op zoek naar een interieurstylist in Wierden?

Zoek je een persoonlijke interieurstylist voor jouw woning in of om Wierden? Peppermint Interieuradvies, Interieurontwerp en Styling helpt je graag! Peppermint werkt door heel Twente. We starten met een uitgebreide kennismaking. Zo krijg ik een goed beeld van jouw interieurwensen. Die vormen de basis voor het advies. Vervolgens gaat Peppermint aan de slag met jouw interieurontwerp. Peppermint maakt een compleet uitgewerkt interieurplan. Dat kan zelfs met een shopping list. Superhandig! Met dit interieuradvies op zak kun je zelf aan de slag!

Waarom een interieurstylist inschakelen?

Een interieurstylist helpt jou om een samenhangend interieur samen te stellen dat perfect bij jou past. Mensen weten meestal heel goed wat ze mooi vinden. Toch blijkt het beeld dat zij voor ogen hadden, in de praktijk vaak niet zo uit te pakken als dat zij hadden gewild. En dat is niet vreemd. Wanneer je niet werkt volgens een leidend interieurplan, loop je het risico dat je allemaal losse items kiest die geen mooi samenhangend interieur vormen. Daarom is een interieur stylist eigenlijk onmisbaar om jou te helpen de juiste keuzes te maken. Dit bespaart jou veel tijd en energie. En je hoeft niet meer bang te zijn voor miskopen.

Interieurstylist: meer dan styling

Peppermint Interieuradvies is niet alleen opgeleid als interieurstylist. Maar ik heb ook een opleiding Binnenhuisarchitectuur afgerond. Dat betekent dat ik veel verder kijk dan alleen accessoires en mooie meubels. Ik kijk ook hoe we optimaal gebruik kunnen maken van de ruimtes. Het gaat niet alleen om het mooie plaatje, maar ook om de praktische kant. Wat zijn de beste looproutes? Moet de draairichting van de deur misschien andersom? Heb je extra opbergruimte nodig? Er zijn heel veel factoren die van invloed zijn op een fijn interieur. En van al die puzzelstukjes maak ik een mooi en harmonieus geheel dat perfect past bij jou.

Waarom Peppermint Interieuradvies?

  • Persoonlijk contact
  • Ervaren interieurontwerper en stylist
  • Interieurontwerpen in iedere woonstijl
  • Als je kiest voor de wow-factor in jouw interieur!
  • Helder over prijzen
  • Super handige shopping list

Interieurstylist in Wierden

Woon je in Wierden of omgeving en kun je wel wat hulp gebruiken van een interieurstylist bij de inrichting van jouw huis? Laten we kennismaken. Dan laat ik jou de mogelijkheden van een interieuradvies zien. Of je nu een stylingadvies wilt, of een compleet uitgewerkt 3D interieurontwerp. Bekijk alvast mijn portfolio. En kijk bij tarieven wat een interieuradvies voor jou kost. Maak een afspraak voor een interieuradvies op maat!

juiste indeling meubeladvies a
Interieuradvies interieurplan 3D a

Interieurprojecten

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens rond tussen interieurprojecten die Peppermint Interieuradvies heeft uitgevoerd.

Interieurontwerper woonkamer Enschede
totaal interieurontwerp villa Wierden
interieurontwerp bungalow De Lutte keuken