interieurstylist Twente

Interieuradvies, interieurontwerp en interieurstyling

Peppermint Interieuradvies

Wil je aan de slag met jouw interieur, maar kom je er zelf niet helemaal uit? Peppermint Interieuradvies helpt je graag! Kies een interieurpakket dat bij jou past. Je krijgt een persoonlijk interieuradvies waarmee je zelf aan de slag kunt! Alles is mogelijk. Of het nu gaat om interieuradvies, interieurontwerp of interieurstyling.

Interieurstylist Twente

Interieurstylist Twente

Op zoek naar een interieurstylist in de omgeving van Twente? Peppermint Interieuradvies staat voor je klaar om jouw interieurwensen werkelijkheid te laten worden. Of je nou een nieuw huis wilt inrichten, een gaaf kantoor wilt creëren of je slaapkamer wilt pimpen. Peppermint is de interieurstylist voor jou. Peppermint maakt interieurontwerpen voor klanten uit heel Twente. Van Enschede tot Hellendoorn en van Markelo tot Ootmarsum.

Waarom een interieurstylist?

Misschien heb jij al wel een beeld in je hoofd van hoe jouw nieuwe interieur eruit moet zien. En je weet best wat je wel of niet mooi vindt. Super! Maar zelfs als je alles al op een rijtje hebt, kan een interieurstylist jou helpen om nóg meer uit jouw ideeën te halen. Ik breng die frisse blik, die creatieve vonk en een flinke dosis expertise mee. Ik ben iedere dag bezig met interieurs. Dus laten we samen jouw wensen en ideeën omzetten in een interieurontwerp dat perfect bij jou past.

Een interieurstylist kijkt net even iets verder

Als ervaren interieurstylist kijk ik met een frisse blik naar jouw interieur. Ik kijk niet alleen naar jouw smaak en wensen, maar ook naar hoe jij leeft en wat daarbij past. Houd jij van lang tafelen met vrienden? Dan vervang ik dat leuke kuipstoeltje liever voor een comfortabele eetkamerfauteuil. Heb jij kleine kinderen? Dan zorg ik dat er voldoende opbergruimte is. 

2D en 3D interieurontwerp

Ik breng jouw wensen en ideeën tot leven en maak een concreet interieuradvies. Dit bestaat uit een interieurontwerp en een interieurplan. Een interieurontwerp in 2D kan voor jou al voldoende zijn, maar wil je jouw nieuwe interieur echt kunnen beleven? Dan kun je bij Peppermint Interieuradvies ook kiezen voor een 3D impressie. Met een 3D interieurontwerp wordt jouw nieuwe interieur echt tot leven gebracht.

Een interieurstylist voorkomt miskopen

Ken je dat? Je komt thuis met die perfecte verfkleur die er in de winkel fantastisch uitzag, maar op je muur een totale fiasco blijkt te zijn. Of je koopt een dure bank, maar die valt helemaal weg in jouw nieuwe huis. Als stylist heb ik geleerd wat werkt. Zo kan ik jou behoeden voor miskopen. En helemaal handig: als je wilt, maak ik voor jou een boodschappenlijst. Dan weet je zeker dat je goed zit. En kom je uit Twente en omgeving? Dan heb ik als interieurstylist ook nog tips voor leuke en handige adresjes in de buurt.

Wat kost een interieurstylist in Twente?

Maar wat kost het dan als ik een interieurstylist inschakel? Kijk maar eens op de pagina ‘tarieven’. Daar vind je jouw antwoord. Natuurlijk is iedere interieurwens uniek. Maar het geeft een goede indicatie van de kosten. En voordat ik start met een interieurontwerp, weet jij exact wat het voor jou kost. Geen verborgen kosten, geen verrassingen achteraf. Transparantie is key, dus je weet meteen waar je aan toe bent.

Interieurstylist in Twente

Ben jij op zoek naar een interieurstylist in de regio Twente, let’s connect! Kijk maar eens naar mijn portfolio voor een greep uit de interieurprojecten die ik heb gedaan. Ik bedien klanten in heel Twente. Dus ik ben graag jouw nieuwe interieurstylist.

juiste indeling meubeladvies a
Interieuradvies interieurplan 3D a

Interieurprojecten

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens rond tussen interieurprojecten die Peppermint Interieuradvies heeft uitgevoerd.

Interieurontwerper woonkamer Enschede
totaal interieurontwerp villa Wierden
interieurontwerp bungalow De Lutte keuken