Interieurstylist in Twente

Interieurstylist in Twente nodig?

Hulp nodig van een interieurstylist in Twente? Dan helpt Peppermint Interieuradvies jou graag. Of je nou een nieuw huis wilt inrichten, een gaaf kantoor wilt creëren of je slaapkamer wilt stylen. Peppermint is de interieurstylist voor jou. Peppermint Interieuradvies werkt in heel Twente. Van Enschede tot Hellendoorn en van Markelo tot Ootmarsum.

Waarom een interieurstylist inschakelen?

Als interieurstylist help ik jou om jouw ideale interieur te creëren. Je weet vast prima wat je wel of niet mooi vindt. Maar hoe combineer je alles en maak je de juiste keuzes voor een mooi geheel? Hierbij kan een interieurstylist jou helpen. Ik breng die frisse blik, die creatieve vonk en een flinke dosis expertise. Ik ben iedere dag bezig met interieurs. Dus laten we samen jouw wensen en ideeën omzetten in een interieurontwerp dat perfect bij jou past.

Een interieur waar je trots op bent

Schakel je de juiste interieurstylist in, dan ben je verzekerd van een interieur waar je trots op bent. Ik heb sinds 2015 al heel wat mensen geholpen met hun interieur. Een interieurstylist inschakelen kan best een drempel zijn, want je besteedt de inrichting van je persoonlijke leefomgeving uit. Maar ik heb sinds 2015 al vele mensen mogen helpen bij hun interieur. En door een uitgebreide kennismaking en effectieve werkwijze, ben ik in staat om een interieur te ontwerpen waar jij trots op bent.

Nooit meer miskopen

Ken je dat? Je loopt over een woonboulevard en je ziet meubels die je mooi vindt. Maar hoe maak je nou de juiste keuzes? Moet je voor die ene bank in okergeel velours kiezen, of voor die andere bank in zandbeige? Als je werkt vanuit een doordacht interieurplan, dan hoef je niet bang te zijn voor miskopen. Alles is op elkaar afgestemd en in het plan staat precies benoemd welke bank, welk vloerkleed etc. je nodig hebt en in welke materialen en afmetingen.

Aantrekkelijke inkoopkorting op meubels en accessoires

Peppermint kan meubels en accessoires voor jou inkopen tegen een aantrekkelijke inkoopkorting. Hoe fijn is dat? Zo verdien je de investering in een interieuradvies makkelijk terug.

Eén aanspreekpunt

Bij Peppermint Interieuradvies heb je altijd rechtstreeks contact met mij, Ellen. Ik ben dus altijd volledig op de hoogte van jouw project. Ik kom aan huis voor een kennismakingsgesprek en ben ook degene die jouw interieurplan uitwerkt. En bij vragen, mag je me altijd via Whatsapp een berichtje sturen. Korte lijnen en snelle communicatie dus.

Handige shopping list voor het interieur

Als ik een interieuradvies voor je uitwerk, dan krijg je een praktisch plan waarin alles staat beschreven wat jij moet weten om jouw interieur te realiseren. En als je dat wilt, dan voeg ik daar ook nog een handige shopping list aan toe. Superhandig, want zo heb je jouw interieur makkelijk en snel bij elkaar geshopt.

Altijd helder over prijzen

Peppermint Interieuradvies is altijd helder over prijzen. Op de pagina tarieven krijg je al een goede indicatie van wat een interieuradvies kost. Heb jij een specifieke interieurvraag? Geen probleem. Dan ontvang je gewoon een prijsopgave op maat.

Schakel Peppermint nu in als jouw interieurstylist in Twente

Zoek jij een ervaren interieurstylist in Twente of omgeving? Dan ben je bij Peppermint Interieuradvies aan het juiste adres. Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking. Dan spreken we samen jouw interieurwensen door. En kijken we wat ik daarin voor jou kan betekenen.

Interieurprojecten

Interieurontwerper woonkamer Enschede
Interieuradviseur Neede woonkamer front
interieurontwerp bungalow De Lutte keuken

Peppermint Interieuradvies

Stokersdorpweg 17
7532 PT Enschede
info@peppermintinterieuradvies.nl
06 – 42 80 68 87 (di, do, vr, za telefonisch bereikbaar)