Interieurstylist in Hengelo

Interieurstylist in Hengelo nodig?

Hulp nodig van een interieurstylist in Hengelo? Dan helpt Peppermint Interieuradvies jou graag. Of je nou een nieuw huis wilt inrichten, een gaaf kantoor wilt creëren of je slaapkamer wilt stylen. Peppermint Interieuradvies werkt in heel Twente, dus ook in Hengelo.

Waarom een interieurstylist inschakelen?

Als interieurstylist help ik jou om jouw ideale interieur te creëren. Je misschien best wat je wel of niet mooi vindt. Maar hoe combineer je alles en maak je de juiste keuzes voor een mooi geheel? Hierbij kan een interieurstylist jou helpen. Ik ben iedere dag bezig met interieurs. Dus laten we samen jouw wensen en ideeën omzetten in een interieurontwerp dat perfect bij jou past.

Een interieur om trots op te zijn

Met de juiste interieurstylist creëer je een interieur om trots op te zijn. Het kan best spannend zijn om een stylist in te huren. Want het is jouw persoonlijke omgeving die je toevertrouwt aan iemand anders. Maar door mijn aanpak en een uitgebreid intake krijg jij een interieur waar je elke dag weer blij van wordt.

Geen verkeerde aankopen meer

Geen twijfels meer bij aankopen! Ken je dat gevoel op een woonboulevard? Zoveel keuzes en toch wil je de juiste maken. Met een goed doordacht interieurplan zijn miskopen verleden tijd. Alles is naadloos op elkaar afgestemd en past perfect bij jouw stijl en smaak.

Bespaar op meubels en accessoires

Bespaar op meubels en accessoires! Peppermint kan voor mooie merken meubels en accessoires voordeliger inkopen. Fijne bijkomstigheid dus, want zo verdien je de investering in het interieuradvies makkelijk terug.

Eén aanspreekpunt

Persoonlijke begeleiding van begin tot eind. Bij Peppermint Interieuradvies ben ik, Ellen, jouw directe aanspreekpunt. Ik ben betrokken bij elke stap, van ons eerste gesprek tot het voltooien van het interieurplan. Vragen? Stuur me gerust een berichtje via WhatsApp.

Handige boodschappenlijst

Mijn interieuradvies omvat niet alleen een praktisch plan, maar indien gewenst voeg ik ook een handige boodschappenlijst toe. Zo wordt het shoppen voor jouw interieur een fluitje van een cent.

Transparant over prijzen

Bij Peppermint Interieuradvies zijn de prijzen altijd duidelijk. Op de tarievenpagina krijg je een overzicht van de kosten voor interieuradvies. Heb je een specifieke interieurvraag? Ik stel graag een persoonlijke prijsopgave voor je op. Je weet altijd van tevoren waar je aan toe bent.

Interieurstylist in de omgeving van Hengelo

Kies een interieurstylist in de omgeving van Hengelo. Want als jouw interieurstylist in de buurt zit, dan spaar je onnodige reiskosten uit. Ook zijn de lijntjes dan kort. Als je op zoek bent naar een ervaren interieurstylist in Hengelo of omstreken, dan ben je bij Peppermint Interieuradvies aan het juiste adres. Ik kom graag langs voor een kennismaking.

Interieurprojecten

Interieurontwerper woonkamer Enschede
Interieuradviseur Neede woonkamer front
interieurontwerp bungalow De Lutte keuken

Peppermint Interieuradvies

Stokersdorpweg 17
7532 PT Enschede
info@peppermintinterieuradvies.nl
06 – 42 80 68 87 (di, do, vr, za telefonisch bereikbaar)