Interieur stylist Almelo

Persoonlijke interieurstylist Almelo

Wil je graag interieuradvies in Almelo of omgeving? Peppermint Interieuradvies, Interieurontwerp en Styling helpt je graag! We starten met een uitgebreide kennismaking. Zo krijgen we een goed beeld van jouw interieurwensen. Die vormen de basis voor het advies. Vervolgens gaat Peppermint aan de slag met jouw interieurontwerp. Peppermint maakt een compleet uitgewerkt interieurplan. Dat kan zelfs met een shopping list. Met dit interieuradvies op zak kun je zelf aan de slag!

Waarom Peppermint Interieuradvies inschakelen?

Een goede interieurstylist helpt je om van je huis jouw thuis te maken. Om je thuis te voelen in je interieur is het belangrijk dat een stylist uitgaat van jou als bewoner. Wat is jouw woonstijl en smaak en hoe gebruik je de ruimte? Om dit in kaart te brengen, komt Peppermint Interieuradvies altijd bij jou thuis in Enschede voor een uitgebreide kennismaking.

• Persoonlijk contact
• Ervaren interieurontwerper
• Interieurontwerpen in iedere woonstijl
• Als je kiest voor de wow-factor in jouw interieur!
Interieuradvies pakketten
• Shopping list

Interieurstylist Almelo

Ben je benieuwd hoe een interieurstylist jou kan helpen? Woon je in Almelo of omgeving en kun je wel wat hulp gebruiken bij de inrichting van jouw huis? Laten we kennismaken. Dan laten we jou de mogelijkheden van een interieurontwerp zien. Of je nu een stylingadvies wilt, of een compleet uitgewerkt 3D interieurontwerp. Alles is mogelijk. Maak een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies op maat!

Peppermint Interieuradvies

Stokersdorpweg 17
7532 PT Enschede
info@peppermintinterieuradvies.nl
06 – 42 80 68 87 (di, do, vr, za telefonisch bereikbaar)

Ja,

ik wil interieuradvies

 

Wil jij interieuradvies of heb je een andere vraag? Vul dan het contactformulier in. Je ontvangt snel een reactie terug. Bellen, mailen of een bericht sturen via WhatsApp mag natuurlijk ook!  

info@peppermintinterieuradvies.nl/
06 – 42 80 68 87

9 + 9 =