Interieurstyling in Hengelo

Interieurstyling door Peppermint Interieuradvies

Ben je op zoek naar interieurstyling in de omgeving van Hengelo, voor een eerlijke prijs? Dan ben je bij Peppermint Interieuradvies aan het juiste adres. Peppermint maakt interieurontwerpen en interieurstyling adviezen voor klanten uit Hengelo, Almelo, Enschede, Borne, Oldenzaal en nog veel meer.

Waarom hulp bij interieurstyling inschakelen?

Mensen weten meestal heel goed wat ze mooi vinden. Maar toch blijken interieurkeuzes in de praktijk vaak niet zo uit te pakken als dat je had gewild. Een interieurstylist helpt je een samenhangend geheel te maken van de dingen die je mooi vindt. Ook denkt een interieurstylist mee over het praktische gebruik van de ruimte. Zo voorkom je miskopen. En je verdient het geld van interieurstyling altijd terug.

Persoonlijk interieuradvies voor een heldere prijs

Peppermint hanteert duidelijke prijzen en werkt aan de hand van pakketten interieurstyling. Zo kies je zelf het interieuradvies dat bij jou past en bepaal je dus ook zelf voor welk budget je een interieurontwerp laat maken. Dat kan een interieurstylingplan zijn, maar ook een compleet interieurontwerp in 3D. Peppermint Interieuradvies komt graag eens kennismaken bij jou thuis in Hengelo.

Interieurstyling in Hengelo en omgeving

Woon jij in Hengelo of omgeving? En kun je wel wat hulp gebruiken bij de interieurstyling van je huis? Of je nu je woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer of studeerkamer wilt aanpakken. Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking met Peppermint Interieuradvies. En kijk eens welke interieurpakketten Peppermint aanbiedt. Voor een heldere prijs krijg je een interieurstyling advies van een of meerdere ruimtes naar keuze.

Peppermint Interieuradvies

Stokersdorpweg 17
7532 PT Enschede
info@peppermintinterieuradvies.nl
06 – 42 80 68 87 (di, do, vr, za telefonisch bereikbaar)

Ja,

ik wil interieuradvies

 

Wil jij interieuradvies of heb je een andere vraag? Vul dan het contactformulier in. Je ontvangt snel een reactie terug. Bellen, mailen of een bericht sturen via WhatsApp mag natuurlijk ook!  

info@peppermintinterieuradvies.nl/
06 – 42 80 68 87

14 + 14 =