Interieurstyling Almelo

Interieurstyling door Peppermint Interieuradvies

Ben je op zoek naar interieurstyling in de omgeving van Almelo, voor een duidelijke prijs? Dan ben je bij Peppermint Interieuradvies aan het juiste adres. Peppermint maakt interieurontwerpen en interieurstyling adviezen voor klanten uit Almelo, Enschede, Borne, Oldenzaal en nog veel meer.

Waarom hulp bij interieurstyling inschakelen?

Mensen weten meestal heel goed wat ze mooi vinden. Maar toch blijken interieurkeuzes in de praktijk vaak niet zo uit te pakken als dat je had gewild. Een interieurstylist helpt je een samenhangend geheel te maken van de dingen die je mooi vindt. Ook denkt een interieurstylist mee over het praktische gebruik van de ruimte. Zo voorkom je miskopen. En je verdient het geld van interieurstyling altijd terug.

Persoonlijk interieuradvies voor een heldere prijs

Peppermint hanteert duidelijke prijzen en werkt aan de hand van pakketten interieuradvies. Zo kies je zelf het interieuradvies dat bij jou past en bepaal je dus ook zelf voor welk budget je een interieurontwerp laat maken. Dat kan een stylingplan zijn, maar ook een compleet interieurontwerp in 3D. Peppermint Interieuradvies komt graag eens kennismaken bij jou thuis in Almelo.

Interieurstyling in Almelo en omgeving

Woon jij in Almelo of omgeving? En kun je wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van je huis? Of je nu je woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer of studeerkamer wilt aanpakken. Neem dan contact met Peppermint Interieuradvies over interieurstyling.

Peppermint Interieuradvies

Stokersdorpweg 17
7532 PT Enschede
info@peppermintinterieuradvies.nl
06 – 42 80 68 87 (di, do, vr, za telefonisch bereikbaar)

Ja,

ik wil interieuradvies

 

Wil jij interieuradvies of heb je een andere vraag? Vul dan het contactformulier in. Je ontvangt snel een reactie terug. Bellen, mailen of een bericht sturen via WhatsApp mag natuurlijk ook!  

info@peppermintinterieuradvies.nl/
06 – 42 80 68 87

2 + 7 =