Interieurontwerper Twente

Zoek jij een interieurontwerper in Twente?

Woon jij in Twente en ben je op zoek naar een goede interieurontwerper? Of je nu een nieuw huis gaat bouwen, of je bestaande interieur naar een hoger niveau wilt tillen. Ik help jou om jouw droominterieur te creëren. Peppermint Interieuradvies zorgt ervoor dat jouw interieur perfect past bij jouw smaak en leefstijl. Een interieur waar jij iedere dag blij van wordt.

Een interieur waar jij iedere dag blij van wordt

Ik ga voor een interieur waar jij blij van wordt. Niet een interieur dat ík mooi vindt, maar een persoonlijk interieur dat past bij jóu. Dat is wat mij betreft de belangrijkste voorwaarde voor een geslaagd interieurontwerp. Of je nu houdt van een landelijk interieur, hotel chique, minimalistisch of een vleugje bohemian. Het gaat erom dat jíj er blij van wordt. En ik ga jou daarbij helpen.

Persoonlijk advies en een uniek interieurontwerp

Voor een persoonlijk advies en uniek interieurontwerp, kom ik altijd eerst bij jou thuis. Dan maken we uitgebreid kennis. Dit kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Zo kunnen we samen kijken of de klik er is. Maar ik vraag jou wel alvast om wat huiswerk te doen. Want ik ga jou tijdens de kennismaking het hemd van het lijf vragen. Ik wil alles van jou weten. Hoe je leeft, wat je hobby’s zijn, hoe je gezin is samengesteld, hoe jouw dag eruit ziet etc. Zo leer ik jou beter kennen en weet ik niet alleen wat jij mooi vindt, maar ook wat bij jou past. Al die ingrediënten gooi ik vervolgens in de blender; mijn creatieve brein. En daarmee maak ik een persoonlijk interieuradvies en uniek interieurontwerp dat perfect bij jou past.

Ik bespaar jou geld, tijd en grijze haren

Een interieurontwerper inschakelen is even een investering. Maar uit de ervaring van mijn klanten weet ik dat het nóg meer oplevert. Stel je voor: er ligt een kant-en-klaar interieurplan op jou te wachten waarin alles tot in detail is uitgewerkt. Jij hoeft niet meer na te denken over keuzes voor indeling, kleuren, materialen, verlichting, maatwerk, accessoires etc. Dat heb ik al voor jou gedaan. En dit zijn allemaal keuzes die jij mooi vindt. Elementen die samen jouw droominterieur maken. Jij hoeft alleen nog maar met één druk op de knop de producten uit de shopping list te bestellen. En je  niet meer druk te maken over miskopen en slenteren op woonboulevards. Hoe fijn is dat?

Een praktisch interieurontwerp

Ik hou van praktisch. En dat zie je terug in mijn ontwerpen. Een interieurontwerp moet er niet alleen mooi uitzien. Maar de ruimte moet ook goed te gebruiken zijn en passen bij jouw leven. Heb jij kleine kinderen? Dan wil jij niet elke dag struikelen over die berg speelgoed. Extra opbergruimte dus! Zit jij graag lang na te tafelen met vrienden? Dan ruilen we dat plastic kuipstoeltje in voor een comfortabele eetkamerfauteuil.

Mijn kracht als interieurontwerper in Twente

Zoek jij een ervaren interieurontwerper in Twente? Dan ben je bij Peppermint Interieuradvies aan het juiste adres. Sinds 2015 heb ik vele mooie interieuradviezen en interieurontwerpen gemaakt. Mijn grootste kracht is mijn inlevingsvermogen. Zo ben ik in staat om een interieur te ontwerpen dat ‘spot on’ is. Ik heb aan een half woord en genoeg en lees graag tussen de regels door. Soms ben ik ook een tikkeltje eigenwijs. Geen gekkigheid. Maar een kleine verrassing is wel leuk, toch? Iets dat de buren niet hebben. Ik ga voor een uniek interieur dat elke dag aanvoelt als een cadeautje.

Woon jij in Twente en mag ik jouw interieurontwerper zijn?

Neem een kijkje op mijn website en kijk wat ik voor jou kan betekenen. Bij tarieven kun je zien wat een interieuradvies en -ontwerp kost. En als je vragen hebt, stuur gerust een mail of appje. Wil je kennismaken? Voor een lekkere cappuccino stap ik graag in de auto voor een ritje door Twente! Misschien ben ik wel jouw nieuwe interieurontwerper.

Ja,

ik wil interieuradvies

 

Wil jij interieuradvies of heb je een andere vraag? Vul dan het contactformulier in. Je ontvangt snel een reactie terug. Bellen, mailen of een bericht sturen via WhatsApp mag natuurlijk ook!  

info@peppermintinterieuradvies.nl/
06 – 42 80 68 87

15 + 9 =

Peppermint Interieuradvies

Stokersdorpweg 17
7532 PT Enschede
info@peppermintinterieuradvies.nl
06 – 42 80 68 87 (di, do, vr, za telefonisch bereikbaar)