Interieurontwerper Enschede

Zoek je een goede interieurontwerper in Enschede?

Ben je op zoek naar een goede interieurontwerper in Enschede? Zoek je een ontwerper die met jou meedenkt? Dan ben je bij Peppermint Interieuradvies aan het juiste adres. Peppermint maakt interieurontwerpen voor klanten uit onder andere Almelo, Hengelo, Oldenzaal, Enschede, Borne en nog veel meer. Peppermint werkt aan de hand van pakketten. Zo kies je zelf het interieuradvies dat bij jou past. En zo bepaal je dus ook zelf voor welk budget je een interieurontwerp laat maken.

Waarom een interieurontwerper?

Waarom zou je een interieurontwerper inschakelen? Dat is heel eenvoudig. Mensen weten meestal heel goed wat ze mooi vinden. Toch blijkt het vaak moeilijk om dat te vertalen naar een samenhangend interieur. Het resultaat voldoet dan niet aan het ideaalplaatje dat je in gedachten had. Schakel daarom een interieurontwerper in. Die helpt jou door een interieurplan voor je te maken.

Wat staat er in een interieurplan?

Een interieurplan is een totaalplan met een interieurontwerp en advies over de indeling, materialen, kleuren, meubels, styling, accessoires en verlichting. Door te werken vanuit een plan, koop je geen losse items meer, maar vormen alle onderdelen een samenhangend geheel.

Maak kennis met Peppermint Interieuradvies

Zoek jij een interieurontwerper? Neem dan contact op met Peppermint Interieuradvies. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend. Peppermint Interieuradvies komt graag bij jou thuis in Enschede.

Peppermint Interieuradvies

Stokersdorpweg 17
7532 PT Enschede
info@peppermintinterieuradvies.nl
06 – 42 80 68 87 (di, do, vr, za telefonisch bereikbaar)

Ja,

ik wil interieuradvies

 

Wil jij interieuradvies of heb je een andere vraag? Vul dan het contactformulier in. Je ontvangt snel een reactie terug. Bellen, mailen of een bericht sturen via WhatsApp mag natuurlijk ook!  

info@peppermintinterieuradvies.nl/
06 – 42 80 68 87

10 + 11 =