interieuradviseur Wierden

Interieuradvies, interieurontwerp en interieurstyling

Peppermint Interieuradvies

Wil je aan de slag met jouw interieur, maar kom je er zelf niet helemaal uit? Peppermint Interieuradvies helpt je graag! Kies een interieurpakket dat bij jou past. Je krijgt een persoonlijk interieuradvies waarmee je zelf aan de slag kunt! Alles is mogelijk. Of het nu gaat om interieuradvies, interieurontwerp of interieurstyling.

Interieuradviseur Wierden

Interieuradviseur in Wierden

Op zoek naar een interieuradviseur voor jouw woning in Wierden? Bij Peppermint Interieuradvies ben je aan het juiste adres. Ik werk in heel Twente en sta graag klaar om jou te helpen bij de inrichten van jouw huis in Wierden of de omgeving. We beginnen met een uitgebreide kennismaking, zodat ik een goed beeld krijg van jouw interieurwensen. Deze vormen de basis advies. Vervolgens ga ik aan de slag met een compleet interieurontwerp en plan, waarin alle details staan beschreven voor jouw nieuwe interieur.

Waarom schakel je een interieuradviseur in?

Waarom zou je een interieuradviseur inschakelen? Dat is heel simpel. Een interieuradviseur kan je helpen om een interieur te creëren dat perfect aansluit bij jouw smaak, wensen en behoeften. Vaak weten mensen best wel wat ze mooi vinden. Maar het is lastig om alles samen te brengen tot een samenhangend geheel. Peppermint Interieuradvies helpt jou daarbij. Door te werken vanuit een interieurplan bespaar je tijd, geld en stress. Hierin staat namelijk alles beschreven. Jij hoeft nergens meer aan te denken. Je voorkomt miskopen. En uiteraard zijn jouw smaak en wensen het uitgangspunt.

Peppermint is meer dan een interieuradviseur

Peppermint kijkt als interieuradviseur net even iets verder. Met een opleiding Interieurstyling en een opleiding Binnenhuisarchitectuur kijk ik niet alleen maar naar ‘het mooie plaatje’, maar houd ik ook rekening met de praktische kant van de ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan looproutes, de draairichting van deuren en extra opbergruimte. Hierdoor wordt jouw interieur niet alleen mooi, maar ook functioneel en comfortabel.

Waarom kiezen voor Peppermint Interieuradvies?

Peppermint Interieuradvies staat garant voor ervaring en een persoonlijke aanpak. Sinds 2015 ontwerp ik de mooiste interieurs voor leuke klanten. En dat kan alleen maar door me goed in jou in te leven. Daarom starten we altijd met een uitgebreide kennismaking voorafgaand aan het interieurplan. Ik ben niet gebonden aan één woonstijl. Dus jij krijgt altijd een interieuradvies dat perfect aansluit bij jouw wensen. Mijn prijzen zijn helder. En ik bied een handige boodschappenlijst aan. Zo shop jij jouw interieur eenvoudig bij elkaar.

Peppermint: jouw interieuradviseur in Wierden

Kortom, als je op zoek bent naar een ervaren interieuradviseur in Wierden, ben je bij Peppermint aan het juiste adres. Of je nu een stylingadvies nodig hebt, een compleet 3D interieurontwerp of maatwerk interieuradvies, ik sta voor je klaar. Bekijk mijn portfolio en tarieven, en neem gerust contact met mij op voor een afspraak. Ik kijk er naar uit om jou te helpen je interieurdromen te beoordelen!

juiste indeling meubeladvies a
Interieuradvies interieurplan 3D a

Interieurprojecten

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens rond tussen interieurprojecten die Peppermint Interieuradvies heeft uitgevoerd.

Interieurontwerper woonkamer Enschede
totaal interieurontwerp villa Wierden
interieurontwerp bungalow De Lutte keuken