Interieuradvies in Oldenzaal

Op zoek naar interieuradvies in Oldenzaal of omstreken?

Woon jij in de omgeving van Oldenzaal en ben je op zoek naar een interieur met een ‘wow-factor’? Laat je dan adviseren door een interieurontwerper. Peppermint Interieuradvies zorgt ervoor dat jouw interieur perfect past bij jouw smaak en leefstijl. Een interieur waar jij iedere dag blij van wordt.

5 redenen om te werken met Peppermint Interieuradvies

1. Expertise en ervaring: als interieurprofessional ben ik dagelijks bezig met interieur en alles dat daarmee te maken heeft. Ik weet dus als geen ander wat er bij een nieuw interieur komt kijken. Ik help jou om weloverwogen keuzes te maken op het gebied van meubels, kleuren, texturen en accessoires.

2. Persoonlijk: een interieuradvies is pas succesvol als het past bij jouw persoonlijkheid. Voordat ik een interieuradvies uitwerk, start ik daarom altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens deze uitgebreide kennismaking bij jou thuis luister ik naar jouw wensen en behoeften. Die vertaal ik vervolgens naar een interieurontwerp dat volledig bij jou past. Of je nu een voorkeur hebt voor een klassieke, moderne, minimalistische of eclectische stijl. Als interieuradviseur in de omgeving Oldenzaal gebruik ik mijn expertise om een uniek ontwerp te creëren dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt

3. Kosten besparen: het inhuren van een interieuradviseur in Oldenzaal kan je uiteindelijk veel geld besparen. Het is in eerste instantie een investering. Maar die verdien je gemakkelijk terug. Ik maak een interieuradvies dat past bij jouw budget. En als je dat wenst, neem ik in het interieurplan zelfs een shopping list op. Dan zoek ik voor jou de juiste meubels en accessoires uit en ik kijk ook nog waar je die voordelig kunt aanschaffen. Zo voorkom je dure miskopen en onnodige uitgaven voor het interieur. En investeer jij in een fijn huis voor de toekomst.

4. Tijd besparen: het inrichten van een huis kost veel tijd. Zeker als je niet weet waar je moet beginnen. Zoek daarom een interieuradviseur in de omgeving van Oldenzaal. Want die kan je helpen dat proces te stroomlijnen. Peppermint Interieuradvies begeleidt jou bij elke stap. Van het maken van een ontwerp en interieurplan tot het selecteren van meubels en accessoires. En met de handige shopping list heb je jouw interieur zo bij elkaar geshopt. Geen gedoe en stress meer en geen urenlange rondjes over de woonboulevard in Oldenzaal.

5. Harmonieus geheel: als ervaren interieuradviseur en ontwerper, begrijp ik hoe je verschillende elementen in een interieur samenbrengt. Denk hierbij aan kleuren, materialen, patronen en texturen. Daardoor ziet de ruimte er niet alleen aantrekkelijk uit. Maar het geheel is evenwichtig en het interieur voelt als een warme jas.

Dit krijg ik bij een interieuradvies?

Een interieuradvies bestaat uit een interieurontwerp en een interieurplan. Het interieurontwerp is de tekening die wordt uitgewerkt in 2D of 3D. En in het interieurplan vind je alle informatie over indeling, meubels, kleuren, materialen, verlichting en styling. Dit plan is een volledig uitgewerkt document waarin jij alle informatie vindt om zelf jouw droominterieur mee te realiseren.

Schakel hulp in voor interieuradvies in Oldenzaal

Kortom, zoek jij interieuradvies in de omgeving Oldenzaal? Schakel dan de hulp in van Peppermint Interieuradvies. Maak gebruik van mijn expertise en ervaring en ontvang een persoonlijk interieuradvies dat past als een jas. Over alle details in het interieur wordt nagedacht. Bespaar geld en doe geen miskopen meer. En met de shopping list heb jij jouw droominterieur zo bij elkaar geshopt. Laat al dat denk- en uitzoekwerk maar over aan Peppermint Interieuradvies. Peppermint Interieuradvies maakt interieurontwerpen voor klanten uit Oldenzaal, Hengelo, Haaksbergen, Enschede, Borne, Almelo, Delden en omgeving. Bekijk snel wat een interieuradvies voor jou kost. En neem snel contact op voor een kennismaking!

Peppermint Interieuradvies

Stokersdorpweg 17
7532 PT Enschede
info@peppermintinterieuradvies.nl
06 – 42 80 68 87 (di, do, vr, za telefonisch bereikbaar)

Ja,

ik wil interieuradvies

 

Wil jij interieuradvies of heb je een andere vraag? Vul dan het contactformulier in. Je ontvangt snel een reactie terug. Bellen, mailen of een bericht sturen via WhatsApp mag natuurlijk ook!  

info@peppermintinterieuradvies.nl/
06 – 42 80 68 87

12 + 12 =