Peppermint Interieuradvies

Portfolio

Hieronder vind je een kleine greep uit het portfolio van Peppermint en enkele recensies. Wil je meer projecten zien? Kijk dan ook op Pinterest, Facebook en Instagram.

Interieur | Inspiratie | Peppermint | Pinterest

Interieur | Inspiratie | Peppermint |Facebook

instagram-zwartwit-logo_Peppermint Interieuradvies Enschede

Mariska en Robby (Twello)

“Wij zijn erg blij dat we Peppermint Interieuradvies hebben ingeschakeld om van ons huis echt óns huis te maken! We hadden een deels overgenomen (modern) interieur in de woonkamer en woonkeuken en wilden hier meer ons eigen interieur van maken, in Scandinavische stijl. Ellen heeft onze wensen aangehoord, doorgevraagd, bekeken wat voor items we al in huis hadden en gevraagd wat ons budget was. Op basis hiervan is ze met een zeer compleet plan gekomen (inclusief kleuren, meubels, lampen en accessoires), welke ze persoonlijk aan ons kwam presenteren. Dit was erg prettig, want zo konden we direct vragen stellen. We waren meteen enthousiast over haar voorstel! Doordat een concreet boodschappenlijstje ook onderdeel van het plan was, konden we direct aan de slag met spullen bestellen. Toen bleek dat één van de items niet meer beschikbaar was, kwam Ellen al snel met alternatieve ideeën. We hebben dan ook ervaren dat ze erg fijn meedenkt. Met het resultaat zijn we meer dan tevreden; nog elke dag zeggen we tegen elkaar dat we zo’n fijn huisje hebben, nu helemaal!”

 

Lees meer

Peppermint Inspiratie interieur

Devi (Enschede)

“Ellen heeft een werkelijk prachtig, warm, maar toch strak interieurplan opgesteld voor mij. Ze luistert goed naar jouw wensen en maakt er dan een mooi geheel van! Ellen verstaat haar vak als interieuradviseur zeer goed. Mijn wens was een strak, maar toch warm interieur te krijgen binnen de beschikbare ruimte en met enkele randvoorwaarden. Ze heeft er een mooi geheel van gemaakt, met warme kleuren en optimaal gebruik gemaakt van de ruimte. Ik kan niet wachten tot ik dit interieurplan in mijn nieuwbouwhuis kan uitvoeren.”

 

Lees meer

Peppermint Inspiratie interieur

Liz en Kevin (Neede)

“Wij zijn zeer gelukkig met de keuze voor Peppermint. Naast de fijne contact momenten is het plan gewoonweg erg goed. Ellen heeft onze stijlen goed kunnen combineren en het plan vooral goed uitvoerbaar gemaakt. Het plan is dus volgens wens, goed uitvoerbaar en super mooi. Dan wil ik de nazorg nog benoemen. Je loopt tegen problemen aan tijdens het uitvoeren, de manier hoe dit opgepakt wordt is gewoon heel goed. Meedenken, snelle reactie en altijd service gericht. Dank namens ons!!” Kevin en Liz

 

Lees meer

Peppermint Inspiratie interieurMarieke en Peter (Hengelo)

“Met een nieuw huis in het vooruitzicht en de wens ons er meteen thuis te willen voelen, hebben we Peppermint Interieuradvies benaderd. Een echte aanrader! Ellen heeft onze wensen vertaald naar een prachtig plan voor onze woonkamer en keuken. Verrassende kleuren en mooie ideeën, waarbij goed rekening is gehouden met onze twee kids. En ja… die shoppinglist met links naar de webshops… super handig! Dat ‘thuis voelen’ gaat zeker lukken.” Lees meer

Peppermint Inspiratie interieur

Hanneke en Freek (De Lutte)

“We zijn erg tevreden met het interieurplan van Peppermint Interieuradvies! Het was prettig dat Ellen met een voorstel voor een andere indeling kwam; hierdoor werden we ons bewust van een meer praktische, mooiere indeling. Daarbij was het interessant dat Ellen in haar plan kleuren en accessoires voorstelde die ons beiden erg aanspraken. Wanneer we graag alternatieven voor een lamp wilde zien, stuurde Ellen ons op korte termijn alternatieven. Fijn dat ze meedenkt en je haar ook na het geven van haar presentatie vragen kunt stellen. Kortom: we zijn blij dat we Peppermint Interieuradvies hebben ingeschakeld om zo aankopen te doen die in het gehele interieur passen.”