Peppermint Interieuradvies

Pakketten

Kies zelf welk pakket interieuradvies bij jou past

Peppermint Interieuradvies heeft diverse interieurpakketten samengesteld. Wel zo makkelijk. Je ziet meteen wat een interieuradvies kost en wat je kunt verwachten. Wat jouw interieurvraag ook is, Peppermint heeft altijd een passende oplossing. Kies zelf je pakket en Peppermint maakt met deze ingrediënten jouw ultieme woonrecept! Een recept waarmee jij zelf jouw woondroom waar kunt maken.

Opmaak pakket 1 breed

Opmaak pakket 2 kleur en sfeer_375_breed

Pakket 3_compleet 2D_breed


*Goed om te weten:

  • Genoemde tarieven gelden voor een ontwerp van één ruimte van gemiddelde grootte. De beoordeling van de omvang van deze ruimte zal ter plekke worden gedaan. Heb je hier vragen over? Bel of mail gerust.
  • Binnen 15 km vanaf Enschede (bezoekadres Peppermint Interieuradvies) worden geen reiskosten in rekening gebracht. Daarna bedraagt de reiskostenvergoeding € 0,30 per gereden km en 25,- per uur reistijd.
  • Een kennismakingsgesprek bij jou thuis is vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht. Je betaalt slechts bovengenoemde reiskostenvergoeding.
  • Mocht er buiten de adviesmomenten die in de offerte zijn opgenomen, behoefte zijn aan meer adviestijd? Dan zal dit aan de opdrachtgever worden doorberekend op basis van een uurtarief van € 50,- p/u.
  • Lees hier de  algemene voorwaarden die van toepassing zijn

Interieuradvies op maat

Valt jouw interieurvraag niet in een van de standaard interieurpakketten? Geen probleem. Peppermint kijkt samen met jou welke ingrediënten het beste bij jouw vraag passen en stelt een pakket samen, speciaal voor jou! Informeer naar de mogelijkheden via info@peppermintinterieuradvies.nl

cadeaubon peppermint interieuradvies enschede

Geef een interieuradvies cadeau!

Wil je iemand verrassen? Geef dan een interieuradvies cadeau! Of je nu een van de interieurpakketten kiest, of een kleine bijdrage voor een interieuradvies geeft. Elk bedrag is mogelijk. Je krijgt van Peppermint een feestelijk verpakte cadeaubon. Leuk om te geven. En nóg leuker om te krijgen! Informeer naar de mogelijkheden via info@peppermintinterieuradvies.nl