Peppermint Interieuradvies | interieurontwerp, styling en advies

Inspiratie voor het interieur

De verrassende effecten van de toe-kick (plint) in je keuken

Kleine details hebben soms een groot effect. De meeste mensen schenken weinig aandacht aan de plint on de keukenkastjes. Dat is jammer, want deze toe-kick kan verrassende effecten opleveren. Wat dacht je ervan om een la in de plint te verwerken? En wil je jouw keuken optisch groter laten lijken? Denk dan eens aan een spiegel in de plint of schilder de plint in dezelfde kleur als de vloer. Kijk voor meer inspiratie omtrent plinten in de keuken op het Pinterest-bord.

Volg het bord Vergeten details in de keuken: de plint van Peppermint Interieuradvies op Pinterest.   


Deuren in huis

Van taatsdeuren tot schuifdeuren en van draaideuren tot en suite deuren. Met een deur sluit je een ruimte af. Maar kies je voor een prachtige glazen deur, dan verbind je ruimtes op een natuurlijke wijze met elkaar. Welke vind jij het mooist?

Volg het bord Deuren in huis van Peppermint Interieuradvies op Pinterest.


 

Je studentenkamer inrichten

Het nieuwe studiejaar staat weer voor de deur. Hoe maak je jouw studentenkamer tot een fijn stekkie? Met kleine ruimtes kun je meer dan je denkt. Als je maar creatief bent. Doe inspiratie op voor de inrichting van jouw studentenkamer en bekijk het inspiratiebord op Pinterest.

Volg het bord De leukste studentenkamers van Peppermint Interieuradvies op Pinterest.


 

Koper in het interieur

We zien koper al wat langer in de interieurwinkels. Hoewel dus niet meer nieuw, blijft het toch een erg mooie toevoeging voor je interieur. De luxe uitstraling van het glanzende materiaal en mooie warme, oranje gloed geven je interieur net dat beetje extra. Of je nu gaat voor chique of voor industrieel. Met meubels en accessoires in koper kun je alle kanten op. Volg het bord Copper Blush van Peppermint Interieuradvies op Pinterest.


 

Back to nature: planten in het interieur

Herinneringen aan het biologielokaal van vroeger herleven. In 2015 haal je de botanische sfeer in huis met prints en echte planten. Wat vind jij van deze botanische trend?

Volg het bord Back to nature – botanisch interieur van Peppermint Interieuradvies op Pinterest.